3 mars 2012

Kall morgon men troligtvis en fin dag!

Så här såg det ut i Uddevalla i början av mars 2010.

Mars 2011 såg det ut så här. Ingen vår i sikte...

Mars 2012 har inletts med underbart vårväder och blommande krokusar men...

nu kommer första bakslaget! Redan i helgen sjunker temperaturen och SMHI hotar med snö...igen!

Ett större snöoväder ska i början av nästa vecka dra in över bohuskusten, fast det ska efterhand övergå i regn...Så min enda önskan är att det åtminstone inte ska bli halt!!21 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Tror nog inte jag hittar någon broms. Men skulle jag mot förmodan göra så, så visst ska du få höra det. Här var det -4 i morse. Nu skiner solen så fint. Hoppas snön smälter bort nu, o att vi inte får nån ny. Kramar

biggan sa...

nej jag hoppas det inte blir halt, fortfarande is i viken här, neråt båstad, har varit hela tiden. japp melodikryss först sen får vi se vad det blir, ha en fin helg kram biggan

HosPetra sa...

Minusgrader på morgonen, men soligt. Bara det är ju ett plus ;)

Kram

Yvonne sa...

Om man tittar på bilderna så tycker jag att det ser ut som om våren är tidigare iår..Tårtan tyckte de om.Måns är bara 5½ år men han lärde sig snabbt att spela schack! Morgonkram!

Gilla sa...

Usch och tvi! Inge mera snö!!!!

Sv: Jag har blivit erbjuden tidigare, men eftersom det har rört sig om att köpa det man skulle testa, gillar jag inte det. Så det får vara så för min del också.

Kram/Gilla

Mia systeryster sa...

NEJ, ingen mer snö!!
Här är allt borta, och strålande solsken har vi just nu=D

zoega59 sa...

God förmiddag!

I stockholm lyser solen från en klarblå himmel. Men det är ju ingen värme att prata om

Det kommer säkert några bakslag innan Valborg. Men man får ju försöka tänka positivt så gott det går.

Ha det gott tills vi hörs igen
mvh

Anonym sa...

Hej! Vi ser att Cesare kikar bort i fjärran. Kanske är det snöovädret han tittar efter. He He !! Här är det fullt solsken från en klarblå himmel. Ha en fin dag !

Nillas Trädgård sa...

Hua... där sjönk mitt vårhumör med en gång... Då kanske det är lite väl tidigt att gå ut och riva i landen...
Men getingarna kanske fryser ihjäl så du slipper jaga dem...? Alltid något?
Ha en fin dag!

ansepanse sa...

nej, det menar du väl inte, jag vill inte ha det, nej, fortsätt med det vackra soliga vårvädret
kramar

paloma sa...

Vi har barmark och strålande solsken! Så inge snöoväder vill vi ha! Och absolut inge halka! Nu har vi med en röd kisse hos oss! Han är så vacker! KRAM

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Jag tror att vi också kommer att få snö, men jag hoppas att det försvinner snabbt!!

livet på landet sa...

Nä än är det nog för tidigt att ropa HEJ... bakslag är tyvärr vanligt när det gäller vädret... men snart...för er iaf =)
Kram!

Yvonne Johansson sa...

Idag kändes det kallare när jag var ute på min promenad. Förhoppnings vis om det blir nederbörd, så blir det regn och inte som snö. Bara det inte fryser på. Obs! Jag tog också en bild på krokusar idag. Obs igen :) Jag ser på nyheterna precis nu och man får väl vara glad att man inte bor borta i USA. Minst 40 personer har dött hittills då stora tromber härjat omkring ordentligt. Det händer faktiskt att jag drömmer mardrömmar om virvelstormar. Sådana väderfenomen vill jag inte vara med om.
Hoppas armen känns bättre nu och att du tar det lugnt om det blir halt. Trevlig helg på dig och ha en skön kväll, kram Yvonne.

Veiken sa...

Dom bara hotar och hotar. Vi MÅSTE mota bort snöeländet. Kramar

Ma sa...

Hoppas Du slipper halkan. Det är det absolut värsta med vintern tycker jag. Man vill ju inte drutta omkull. SV: Ang Din jobbdator. Att den säger fel personnummer, om Du råkar slå fel siffra beror på något helt annat. Det är så att alla program som man slår in personnummer i är uppbyggda efter hur våra personnummer skapas. Hur de skapas kan Du läsa på denna länk. http://www.skatteverket.se/privat/folkbokforing/omfolkbokforing/personnumretsuppbyggnad.4.18e1b10334ebe8bc80001502.html
Bli det en kontrollsiffran fel stejkar datorn pga programmet säger åt den att göra det. Personnummren säger mer om oss än vi tror...

Ellis sa...

Hej!
Hoppas ni inte får så mycket snö, här är det tokhalt överallt, så broddar är ett måste! Hoppas dock de skrapar ned de isiga cykel/gång banorna snart!
Varit ute i solen idag, härligt! =)
Kram Elenor

Nina sa...

Nääää ingen snö nu när våren har gjort sitt intåg, låt det nu förbli så. Men sen å andra sidan, väder nissarna har haft fel förr, hoppas att det är så denna gången också :)
Kramen

Maria sa...

Ja det är stor skillnad på de föregående vårarna då hade vi massor med snö vid den här tiden. Nej då inget snö kommer de blir bara regn.
Ha de fint/kramen

Sand mellan tårna sa...

Håller tummarna att ni inte får mer snö. Så trist med ett bakslag när våren väl börjat visa sig.
Önskar dig en fin söndag.
Morn morn!

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Sv: Ja, det var en riktigt härlig promenad - har en lång kvar att avverka denna vecka! :)

Ha en fin dag!